1 caserola ficatei de pui
1 punga amestec gradinaresc de legume
2 pungi orez (pentru 4 portii)
2 cepe
condimente
putin ulei.
Ficatelul de pui spalat si curatat se pune intr-un vas de yena peste un pat de ceapa taiata marunt si putin ulei. Se condimentaza dupa preferita .
Cu o folie de aluminiu deasupra se baga la cuptorul preincalzit. Dupa 20-25 de minute se da jos folia , ca sa se rumeneasca.
Asa arata cand am scos folia:
Pentru orez:
Am fiert orezul conform instructiunilor de pe ambalaj , cand a fost gata l-am lasat la scurs.
Intr-o cratita se caleste o ceapa taiata marunt in putin ulei. Adaugam legumele congelate. Lasam sa fiarba la foc mic cu capac pana cand legumele sunt gata ( moi) . Eventual daca este necesar adaugam putina apa.
Adaugam orezul si condimentam dupa bunul plac.
Pofta buna!