23.02.2011

Hot sexy mama in devenire

De la inceputul anului mi-am propus sa slabesc. 2 sarcini nu e o scuza pentru kg in plus depuse , ca un colac de salvare in jurul taliei. Multi imi spun ca sunt bine, si ma intreaba cum vreau sa art dupa doua sarcini, de parca asta ar fi o scuza.
La prima sarcina , am plecat de la 64 kg am ajus la 77kg , deci am pus in sarcina ca la carte. Din maternitate am pleca acasa cu 70kg , ar fi fost floare la ureche sa dau jos cele 6 kg ramase . Ma incapeau toti pantalonii de dinainte de sarcina , doar ca aveam o burta , care trebuia sa dispara. Depresia dupa prima nastere insa a lasat amprente. In loc sa dau jos cele 6 kg , eu m-am ingrasat. Cand avea Alex 6 luni eu aveam 78 kg , mai mult decat cand eram gravida.

Odata cu diversificarea copilului , am citit foarte multe despre alimentia sanatoasa , diete , etc. M-am abitionat , am schimbat cu totul regimul alimentar si am reusit sa slabesc. Schimbarea nu a fost peste noapte , dar am slabit in timp si a fost ok .

In a doua sarcina am pornit de la 65 kg dar am ajuns la 88kg . Am venit acasa de la maternitate cu un bebe in brate , dar si cu 84 kg la purtator. Aceste kg au stat lipite de mine pana la prima menstruatie. Apoi, incet, incet sau dus . De ceva vreme insa stagnez la 77-78 de kg , iar acul cantarului nu vrea sa mai coboare.

Astefel am hotarat sa ma las provocata de Diana si impreuna cu alte mamici ma straduiesc sa devin "HOT SEXI MAMA"



Pacatul meu cel mare este Coca Cola , la care am renunta de la inceputul anului , si foarte rar mai am cate o scapare. Nu beau cafea deloc , eu fiind una dintre presoanele care cand ma trezesc sunt apta sa incep ziua fara stimulente. Dar ma straduiesc sa am macar 6 ore de somn pe noapte , iar ziua daca atipesc langa puiul meu la somnul de pranz, imi sunt suficiente 10-15 minute maxim ,sa imi incarc bateriile. Pe de alta parte , cand ma trezeste puiul mic noaptea , nici nu pot sa adorm imediat, ci dupa 1-2 ore de uitat la televizor sau citind o carte , etc.

Un alt obicei venit cu a doua sarcina - mancatul seara tarziu - am renuntat si la asta de 4 saptamani. Ultima masa fiind pana in ora 19.
Nevoia de dulce nu o simt, asa cum a fost dupa prima sarcina , si ma bucur.
Singurul lucru care imi lipseste este miscarea: Ies cu copii zilnic , dar nu mai fac drumuri lungi asa cum faceam cand stateam la oras. Mi dor de plimbarile noastre lungi. Acum iesim in curte , facem o tura de "cartier" , iar la oras mergem cu masina. Sper ca iepurasul sa imi aduca bicicleta eliptica mult visata.
Astept sa vina primavara , se ne urcam pe bicilete , mai ales ca de acum pot sa il pun Dominic in scaunul de bicileta ( ceea ce vara trecut nu a fost posibil, deoarece era prea mic )
Vreau sa schimb lucrurile incet, incet nu peste noapte , sa las corpului timp sa se obisnuiasca cu schimbarile pe care le fac.

La o inaltime de 1,68 plec pe acest drum cu 78 kg , cand o sa ajung la 65 kg o sa ma declar HOT SEXI MAMA !



Voi cum stati cu kg si ce ce faceti ca sa scapati de ele ?