01.10.2011

HSM-HOT SEXY MAMAPe 15 februarie 2011 Diana de pe blogul Poarta-ma ne provoca la actiunea Hot Sexy Mama in devenire.

Am mai scris eu despre asata aici si aici , dar din diverse motive , de absenta de pe blog , nu am mai dat rapotul.

Nu,nu , inca nu ma declar HOT SEXI MAMA , dar sunt pe drumul cel bun, iar fiindca azi cantarul a aratat o suma rotunda, am zis ca e cazul sa dau raportul.


La 78,5 kg ,la 70 kg ,idealul 65
Da, da, cantarul astazi mi-a aratat 70 de kilograme , deci am motiv de sarbatoare. Si cum puteam sa sarbatoresc mai frumos si sa marchez acest eveniment , decat prin Shoping .... da, da trebuie reinoita garderoba, lucru pe care nu l-am facut demult. Am profitat de puncetele de reducere pe care le-am primit prin posta de la Takko pentru clienti VIP ( ca sa devenit clienti vip trebuie doar sa competati un formular la ei in magazin).
Pe langa hainutele pentru Alex ( era foate necesar , a crescut baiatul meu ) m-am facut cu o pereche noua de blugi , marimea 38 ... da,da nici mie nu imi vine sa cred,inital am luat cu mine in cabina de proba marimea 42 , dar sau dovedit a fi mari. 40 erau ok , dar m-am incapatanat sa iau 38 , ca doar nu vreau sa ma opresc aici. Mai trebuie sa plece la plimbare 5 kg , ca sa ma declar HOT SEXI MAMA.
Deci am o motivatie in plus.
Ieri a fost pentru prima data , cand baietii mei au stat cuminti la cumparaturi de haine , si mi-au lasat sa imi fac de cap ( sa probez si razprobez ). Ce bine m-am simtit. Mai vreau la shopping in astfel de conditii :)

Deci de la nasterea lui Dominic au trecut aproape 1 an si 8 luni , perioada in care am dat jos 14 kg , per total ma declar multumita. Se vedem ce facem cu urmatoarele 5 :))

Ce am facut ? Hmmm , am trecut printr-o perioada foarte grea, bunica sa dus la ceruri dupa mult chin si sufrinta , am facut un tratament homeopat impotriva stresului, am plecat in concediu neplanificat la mare , ca era musai pentru psihic , am renuntat 90% la paine , am introdus multe cruditati in alimentia zilnica. Mai trebuie sa vad cum rezolv partea cu sportul .... ca e necesara.

Voi ce ati mai facut , ce aveti de raportat ?