18.12.2011

Retete pentru meniul de craciun sau revelion

M-am gandit sa fac o selectie din retetele de pe blog pe care puteti sa le serviti de craciun sau revelion

Aperitive :



Caprese







Branza rosie





Chiftele din carne de vita , facute la cuptor




Ciuperci umplute




Fursecuri cu cascaval




Melcisori din sunca




Oua umplute cu sunca si pateu



Salata de ciuperci





Salata de icre facuta in casa




Sos de mere cu hrean





Bruschetta



Fel pricipal:


Ciorba radauteana





Cordon bleu de porc



Crap parjit cu mamaliga si mujdei de usturoi


Merluciu in sos de rosii la cuptor






Friptura pe pat de legume





Pui pe sticla la cuptor





Piept de pui cu sos de smantana si ciuperci



Friptura in lapte







Pulpe de pui cu cartofi si legume la cuptor









Pulpe de pui la capac cu legume mediteraniene





Snitel din piept de pui



Dulciuri:

Casuta din turta dulce



Fursecuri








Donauwelle







Ciocolata de casa in foi de napolitane






Prajitura cu nuca si crema de cacao




Cozonac cu stafinde si migdale





Prajitura Fanta , cu branza si suc de portocale






Tarta cu fructe (capsuni si piersici)




Sper sa gasiti ceva ce va place in meniurile de mai sus si deasemenea va doresc masa imbelsugata!